پانزدهمین همایش مدیریت دارایی های فیزیکی در روزهای دوشنبه ۱۸ و سه شنبه ۱۹ اسفند سال ۱۳۹۹ به صورت مجازی برگزار شد. مجریان همایش مدیریت دارایی های فیزیکی به طور مشترک شرکت پمکو و گروه صنعتی و پژوهشی آریانا بودند و شرکت پیشگامان فن اندیش نیز حامی معنوی و مالی این همایش بوده است. در همایش نگهداری و تعمیرات ۴۰ سخنرانی یک ساعته، در ۴ اتاق مجازی ارائه شد و ۴۵۰ نفر در آن مشارکت کردند. از میان ۲۷۰ نظرسنجی پر شده برای پانزدهمین کنفرانس نگهداری و تعمیرات، میانگین رضایت از سخنرانیها به طور متوسط ۴٫۵۱ از ۵ بود که نشان از استقبال و رضایت مخاطبان همایش داشت. تجربه برگزاری کنفرانس نگهداری و تعمیرات آریانا به صورت مجازی، علی رغم اینکه به جبر شرایط و پاندمی کرونا بود، اما تجربهای بدیل و نوین در تاریخچه این همایش بوده است. قطعاً این تجربه بدون اشکال نبوده اما صبر و بردباری مشارکت کنندگان و لطف سخنرانان، این همایش را دلنشین و موفق نمود.
سخنرانان از مسائل پایه مدیریت داراییهای فیزیکی تا مسائل روز جهان را ارائه کردند. ارائههایی در حوزه انقلاب صنعتی چهارم، مدیریت کار نگهداشت، ضروریات مدیریت دارایی های فیزیکی، تجارب استقرار پروژههای مدیریت داراییهای فیزیکی، استانداردها و مدلهای مدیریت دارایی های فیزیکی، مسائل مربوط به منابع انسانی و بسیاری دیگر از موضوعات.
پانزدهمین همایش مدیریت دارایی های فیزیکی با سخنرانی دکتر زواشکیانی (دبیر علمی پانزدهمین همایش مدیریت دارایی های فیزیکی) پیرامون انقلاب صنعتی چهارم آغاز شد و با سخنرانی ۴ سخنران در ۴ اتاق مجازی در هر ساعت ادامه یافت و در پایان روز دوم نیز سخنرانی اختتامیه ارائه گردید. همچون سالهای گذشته بسیاری از اساتید با سابقهی حوزه مدیریت نگهداری و تعمیرات و مدیریت دارایی های فیزیکی سخنرانی کردند.
علاوه بر سخنرانان محترم که بر اساس برنامه زمانبندی همایش به ارائه سخنرانی پرداختند، این همایش شاهد حضور و مشارکت بسیاری از صاحبنظران حوزه مدیریت دارایی های فیزیکی نیز بود، از جمله مدیر کل محترم دارایی های فیزیکی وزارت نفت، آقای مهندس پورچرمی در روز دوم همایش، به عنوان مهمان همایش، به ارائه نظرات در این حوزه پرداختند.
در همایش مدیریت دارایی های فیزیکی دو پنل تخصصی با حضور صاحبنظران و دست اندرکاران اصلی این حوزه در کشور نیز برگزار شد. در پنل نفت که در واقع نفت، گاز و پتروشیمی را در بر میگرفت، تمرکز اصلی آن روی فعالیتهای وزارت نفت و شرکتهای تابعه بود. بحث هایی مثل برونسپاری، ساختار سازمانی، مدلها و استانداردهای مدیریت دارایی های فیزیکی و پروژههای اجرایی در این پنل بررسی شد.
پنل تخصصی دیگر در حوزه نیرو به ویژه برق بود. در این پنل نیز صاحبنظران پیرامون مسائلی مثل نظامنامه مدیریت دارایی های فیزیکی توانیر، پروژه های ارزیابی و سایر موضوعات به تبادل نظر پرداختند.
هدیه ویژه شماره یک: قابلیت بارگذاری مدرک همایش به صورت انگلیسی در لینکدین و رجیستر شدن از طرف پمکو برای اولین بار
هدیه ویژه شماره دو: حضور رایگان در دوره آموزشی مجازی دو روزه بررسی ۵ پروژه RCA و ارائه مدرک – این دوره به صورت مجازی در خرداد ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد و اطلاع رسانی می شود.
هدیه ویژه شماره سه: هر شرکت کننده در همایش میتواند یک گزارش از یکی از فعالیتها یا پروژه های مدیریت داراییهای فیزیکی اجرا شده توسط سازمان را ارسال نماید و در مدت سه هفته، یک صفحه تحلیل و کامنت گزارش از کمیته علمی همایش دریافت کند. این گزارش میتواند درباره موضوعاتی مثل نرم افزار، پروژههای تعمیرات اساسی، پروژههای قابلیت اطمینان، RCA، انبار قطعه یدکی، شاخصهای کلیدی عملکرد و یا هر موضوع مرتبط دیگری به مدیریت داراییهای فیزیکی باشد.
هدیه ویژه شماره چهار: کتاب بهترین هدیه است. شرکت کنندگانی که ثبت نام اینترنتی در همایش داشته اند یک میلیون ریال اشتراک کتاب از اپلیکیشن Fidibo (شناخته شده ترین اپلیکیشن ایرانی مجموعه ای نفیس از کتاب های صوتی و الکترونیکی) قبل از نوروز دریافت خواهند کرد.